Vänner

Avsnitt: The one where Nana dies twice

Ross (David Schwimmer) och Monicas (Courteney Cox) farmor dör och alla blir naturligtvis ledsna. Deras pappa Jack (Elliott Gould) och Monica sitter och pratar om vilken kista de ska ha och då kommer följande diskussion upp:

Vänner

Avsnitt: The one with Ross' grant

Ross har fått en bra chans att få ett stipendium som kan låta honom slutföra sin stora avhandling. Enda haken är att det är Charlies före detta pojkvän Benjamin Hobart (Greg Kinnear) som bestämmer ifall Ross ska få stipendiet. Ross inser snabbt att han är körd, men Charlie föreslår att de tre ska gå ut på middag tillsammans för att smörja pojkvännen lite. Hobart anländer till restaurangen och Charlie presenterar dem för varandra:

Vänner

Avsnitt: The one with Phoebe's wedding

Phoebe (Lisa Kudrow) ska gifta sig och vi får se hur den otroligt och nästan tvångsmässigt kontrollerande Monica (Courtney Cox) nästan förstör Phoebes bröllop genom att ändra och förfina varenda lite detalj. I stället för att ha ett enkelt bröllop så lägger Monica till mer och mer prylar och gör det större och större. Till slut får Phoebe nog och "sparkar" Monica. I stället blir det då Phoebe som får ta över allt och det visar sig vara mindre enkelt än vad hon kunde tro. På själva bröllopsdagen står hon och försöker förstå vad blomsterkillen Sven säger i telefonen:

Vänner

Avsnitt: The one with the soap opera party

Joey har fixat ett party på husets tak där alla hans kollegor från tv-serien Days of our lives är inbjudna. Hans vanliga vänner upptäcker att han ska ha party och får därför också komma, även om det inte var tänkt så från början. Ross tar med sig en kvinnlig kollega, Charlie (Aisha Tyler), som ska börja jobba på hans universitet och de sitter vid ett bord och pratar då Ross frågar ifall det inte kommer att bli svårt att lämna Boston för att flytta till New York:

Vänner

Avsnitt: The one with the boob job

Phoebe (Lisa Kudrow) och hennes kille Mike (Paul Rudd) har beslutat sig för att flytta in tillsammans och vännerna frågar henne på cafét om de tänkt gifta sig. Mike vill inte det eftersom han precis har varit gift och han säger att han nog aldrig vill gifta sig igen. När han gått frågar Monica (Courtney Cox) Phoebe om det inte stör henne och Phoebe att det inte är så viktigt för henne. Hon pratar sedan på och det visar sig att hon gärna vill gifta sig, ha familj och skaffa Volvo:

Vänner

Avsnitt: The one with the fertility test

Phoebe (Lisa Kudrow) har fått Rachel (Jennifer Aniston) att avstå från en gratis massage på ett spa som är en del i en stor kedja, eftersom Phoebe ogillar storföretag. Rachel går naturligtvis ändå, och strax därpå visar det sig att Phoebe har börjat jobba där själv - hon skämdes helt enkelt för mycket för att berätta det för sina vänner. När Phoebe upptäcker att det är Rachel som är ligger på britsen låtsas hon att hon är en svensk massös i hopp om att Rachel inte ska märka något.

Vänner

Avsnitt: The one with the cuffs

I avsnittet "The one with the cuffs" minns Joey (Matt LeBlanc) ett och annat tillfälle då de andra pratat över huvudet på honom:

Monica: "I think he deserves a Nobel Prize." (Joey börjar nicka.)
Alla: "Nooo!" (Joey slutar snabbt att nicka.)

Vänner

Avsnitt: The one with the evil orthodontist

Joey (Matt LeBlanc) pratar i telefon med en kvinna som brukar kika in i Monicas (Courteney Cox) lägenhet genom ett teleskop. De är mycket upprörda över detta faktum, men de mjuknar lite då...

Joey: "She says you looked very pretty the other day in the green dress."
Monica: "The green dress? Really?"
Joey: "Yeah, she said you looked like Ingrid Bergman that day."
Monica: "Nooo!"

Vänner

Avsnitt: The one with all the poker

Killarna upptäcker att tjejerna aldrig spelat poker och ser till att det blir en helkväll med pokerspel. Rachel (Jennifer Aniston) och de andra tjejerna förlorar stort och måste ge en hel del av sina pengar till killarna. Rachel försöker sig på sarkasm mot Ross (David Schwimmer), men Chandler (Matthew Perry) är inte sen på att ge svar:

Vänner

Avsnitt: The one with Ross's thing

Vid ett tillfälle så följer alla vännerna med till Monicas (Courtney Cox) pojkvän Petes (Jon Favreau) lägenhet. Där sätter sig Chandler (Matthew Perry) i en soffa och utbrister:

Chandler: "I-kea, this is comfortable!"