30 rock

Avsnitt: The moms

Under en konversation med sin mamma upptäcker Liz Lemon (Tina Fey) att hennes mamma haft en relation med astronauten Buzz Aldrin när hon var yngre, vilket sätter igång tänkandet hos Liz. Hon ältar detta faktum så mycket att hon söker upp Buzz och frågar henne om han kommer ihåg mamma Margaret Freeman (Anita Gillette) och det gör han absolut. Liz frågar hur det hade kunnat vara, och Buzz svarar ärligt:

Olsenbandens sista kupp

Olsenbanden har sin ärkefiende Bang-Johansen i siktet återigen och ska göra en kupp genom att stjäla dennes väska. Planen är att smyga sin in på det hotell som Bang-Johansen bor på genom att haka på hotellstäderskorna so jobbar där. När Egon Olsen (Arve Opsahl) förklarar för sina kumpaner Benny Fransen (Sverre Holm) och Kjell Jensen (Carsten Byhring) hur de ska ta sig in på hotellet med hjälp av städtanterna får man också se när den vaktstyrka som Bang-Johansen har anlitat tar sig in.

Olsenbanden och Dynamit-Harry letar olja

Den här filmen följer i stort sett handlingen i "Jönssonligan får guldfeber", men med vissa skillnader. En sak som helt och hållet är detsamma är att en tysk ankommer med flyg och att ligan, bestående av Egon Olsen (Arve Opsahl), Benny Fransen (Sverre Holm) och Kjell Jensen (Carsten Byhring), får honom att köra över en spik, så att framhjulet på hans lilla plan får punktering. Då lyckas de stjäla väskan med pengarna, men blir av med den igen. Till skillnad från den svenska versionen rör det sig här inte om något datachip att byta pengarna mot, utan om en mikrofilm. 

Olsenbandens sista kupp

Olsenbanden befinner sig på Mallorca, dit ligan for i slutet av den förra filmen. Eftersom de då inte fick med sig de miljoner de hade stulit har de nu ont om pengar och Egon Olsen (Ove Sprogøe) gör därför ett litet inbrott, men åker fast och skickas hem till Danmark. Eftersom de andra därmed inte har några pengar tvingas de också fara hem, så småningom. Egon kommer ut ur fängelset och när hans kumpaner Benny Frandsen (Morten Grunwald) och Kjeld Jensen (Poul Bundgaard) ska välkomna honom blir han istället hämtad av Holm-Hansen Jr.

White collar

Avsnitt: Countdown

Mozzie (Willie Garson) har sålt en Degàs till Elliott Richmond (Jamie Harris) men måste få tillbaks den så att FBI inte spårar tavlan tillbaks till Mozzie och Neal (Matt Bomer). För att få tillbaks tavlan ska Neal smidigt bryta sig in i lägenheten, precis framför ögonen på FBI och byta ut tavlan, men för att göra det måste de få in en förfalskning av tavlan i lägenheten först. Det ska Mozzie göra, och han gör det genom att ta in en svensktillverkad bazooka med förfalskningen i lådan:

Everwood

Avsnitt: Blind faith

Att klara körkortstestet står högt på mångas önskelistor, men Ephram (Gregory Smith) misslyckas tyvärr. När han och kompisen Bright (Chris Pratt) går över skolgården ser de att Amy (Emily VanCamp), som belöning för att hon klarade sitt test, har fått en ny bil. Ryktet hade redan nått Ephram och Bright, vilket Ephram nämner då han går dit och pratar med Amy:

Dharma & Greg

Avsnitt: The paper hat anniversary

Det har dragit ihop sig till bröllopsdag för Dharma (Jenna Elfman) och Greg (Thomas Gibson) och dagen innan råkar de in i ett rejält gräl. Greg råkar säga att Dharma ibland kan vara lite flimsig, och Dharma kontrar med att nästa dag anklaga Greg för att vara gubbstruttig. Greg svarar då med att köra av den stora fina motorvägen de kör på och ta en grusväg vid sidan om för att visa att han inte är någon gubbstrutt. Summan av denna oplanerade tur i naturen blir att deras Saab går sönder och de tvingas gå till närmsta bebodda ställe.

Dharma & Greg

Avsnitt: Previously on Dharma & Greg

I det här avsnittet får vi se hur Dharma (Jenna Elfman) och Greg (Thomas Gibson) hade det innan de blev tillsammans. Dharma lever tillsammans i något slags halv-existensiellt förhållande med Gunther (Todd Stashwick) som är livrädd för att acceptera att han är i något slags förhållande eftersom han anser att förlovningar och giftemål är övermaktens sätt att binda folk. Dharma är med på noterna, men då hon föreslår att de två ska äta söndagsbrunch med Dharmas föräldrar slår Gunther till bromsarna:

Highlander

Avsnitt: Money no object

Cory (Nicholas Lea) är en highlander, precis som Duncan Macleod (Adrian Paul) och deras vägar korsas än en gång. Men där Duncan verkar på rätt sida lagen agerar Cory på motsatt sida och då deras gemensamma kärlek Amanda (Elizabeth Gracen) har råkat illa ut letar Duncan upp Cory för att ställa honom till svars. Cory stretar emot och vill inte alls följa med någonstans just då eftersom, som han strax därpå berättar, han har en liten situation där:

CSI

Avsnitt: Fallen idols

Två tonåringar försvinner efter en välbesökt basketbollmatch och när den ena hittas halvt död blir det fart på polisen och kriminalarna. Warrick Brown (Gary Dourdan) får på ett tidigt stadium lite ledtrådar som leder honom till fotografilärarinnan Diane Kentner (Laura Harris) och de står och pratar lite om hennes studenter. Eftersom kriminalarna har hittat en kameralins i närheten av brottsplatsen frågar Warrick vad skolan har för kameror att tillgå, vad studenterna själva använder och vad Diane använder: