Testbild i väntan på en innehållsrelaterad bild

Kalla fötter

Avsnitt: Säsong 4 avsnitt 6

Rachel (Helen Baxendale) har åkt till New York på en liten nöjesresa och Adam (James Nesbitt) är lämnad hemma och bestämmer sig för att roa sig kungligt eftersom han snart ska bli pappa. Kompisarna David (Robert Bathurst) och Pete (John Thomson) har lovat att hjälpa honom ha kul. De tar därför med honom på bilauktion, något som Adam inte direkt tycker var helkul. Pete slår på stort och införskaffar sig en röd cabriolet. De diskuterar också olika slags bilar och David och Pete tycker att Adam borde skaffa sig en säker, tråkig bil eftersom han ska bli familjefar snart:

David: "You know, Pete's right, Adam. A Volvo makes sense."
Lyssna på ljudklippet (14 kb)

Adam håller inte direkt med om detta och avsnittet går vidare. Han ser ett tillfälle att provköra Petes nya sportbil och vid tre på varandra följande rödljus lyckas han charma en vilt främmande kvinna och det hela slutar med att han följer med henne hem. Han tvingas i slutet av avsnittet erkänna för Pete att det inte hände något när de var på väg i säng. Han insåg i allvarets minut att han älskar Rachel över allt annat. Han säger det på följande sätt:

Adam: "I suppose I'm more of a Volvo driver than I thought."
Lyssna på ljudklippet (17 kb)

Affisch för tv-serien Kalla fötter

Carl Erikson, Jenny Karlsson, Thomas Å

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.