Testbild i väntan på en innehållsrelaterad bild

Animal

Genetikforskaren Thomas Nielsen (Andreas Wilson) är på gränsen att hitta svaret på gåtan om människans aggressivitet, varför vissa är mördare och vissa inte. I sitt laboratorium har han lyckats, via ett modifierad virus, göra en aggressiv varg lugn som en filbunke. Vargen lyckas dock smita ut genom ett fönster och springer iväg till ett köpcentrum där han blir kompis med en liten kille. Folk blir alldeles galna och ringer efter en djurrättsorganisation som kommer och skjuter vargen med en bedövningspil. Nyheten kommer på TV och Thomas inser då att det är deras varg som har smitit ut. För att få tillbaks vargen och för att kunna fortsätta ta prover på den ljuger Thomas ihop en historia om att han kommer från universitetet och vill låna vargen för att ta lite provet och studera dess lojhet. Justine (Emma Griffiths Malin) på djurrättsorganisationen går med på det och när Thomas kommer för att hämta vargen småpratar de lite och Thomas frågar då var Justine kommer ifrån:

Justine: "Lots of places, like most of us. Germany. China. Canada. Mongolia. How about you? Where are you from?"
Thomas: "Stockholm."
Justine: "Homesick?"
Thomas: "Not anymore."

Audio file

En stund senare i filmen listar den ambitiöse Sebastien (Ed Stoppard) ut lösenordet till Thomas alla datafiler och har gått igenom dem alla och inser vad Thomas är på väg att upptäcka. Eftersom Thomas har injicerat "lugnviruset" i både sig själv och en dödsdömd patient har han överskridit ett par gränser som man kanske inte ska gå över. Sebastien säger därför så här:

Sebastien: "I'm impressed. This is Nobel Prize material. Or justice. Depending."

Audio file

Affisch för filmen Animal

Hendry Nyholm

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.