Testbild i väntan på en innehållsrelaterad bild

Paparazzi

När fyra stycken paparazzi-fotografer utsätter skådespelaren Bo Laramie (Cole Hauser) och hans familj för fara och blir orsaken till att familjen råkar ut för en hemsk bilolycka bestämmer sig Bo för att ge igen. Han tänker ut en plan som ska ge igen och först ut är fotografen Leonard Clark (Tom Hollander). En dag när Leonard kommer till inspelningsplatsen ser Bo till att en pistol stoppas ner i Leonards innerficka på hans kostym som hänger i bilen. När Leonard blir avvisad från platsen av säkerhetsvakterna följer Bo efter i sin bil. När de kommit ut på vägarna ringer Bo till larmcentralen och vrålar i telefonen att det är en galning i närheten som viftar med en pistol och var de kan hitta honom:

Larmcentralen: "Emergency response."
Bo: "Yeah listen, there's a guy with a blue metallic Volvo stationwagon. He's waving a gun all over the place!"
Lyssna på ljudklippet (38 kb)

Strax därpå blir Leonard stoppad av ett flertal polisbilar och han är lite oförsiktig när han ska ta upp sin plånbok, råkar visa pistolen och blir därför nedskjuten av alla poliserna.

Affisch för filmen Paparazzi

Niklas Sjöhult

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.