Simpsons

Avsnitt: Steal this episode

Bart visar Homer hur man kan ladda ner filmer via internet och dela med sig av dem, vilket gör att Homer bjuder in folk och fä att titta på filmer i hans trädgård. Hur mysigt som helst, men Marge får dåligt samvete och skickar 12 dollar till filmbolaget tillsammans med en förklaring. Det eskalerar snabbt till att filmbolaget skickar FBI på Homer som skeppar honom till Springsfields fängelse. Genom en slump så kraschar fångbussen på väg till fängelset och Homer flyr hem till sitt hus och sin familj.

Krigets vindar

Avsnitt: The storm breaks

Byron Henry (Jan-Michael Vincent) och Natalie Jastrow (Ali MacGraw) har hamnat mitt i krigets Polen och Warzawa. De visste visserligen om att det drog kalla vindar från Tyskland, men de hade ingen aning om att Hitler skulle anfalla Polen från en dag till en annan. De söker dock skydd hos Natalies pojkvän Leslie Slote (David Dukes) på den amerikanska ambassaden. Han gör vad han kan för att få ut dem ur Warzawa, men han är inte världens modigaste.

Brinner Paris?

Detta är den sanna historien om tyskarnas belägring av Paris och motståndsrörelsens återtagande av huvudstaden. När tyskarna skickar general Dietrich von Choltitz (Gert Fröbe) för att sätta skräck i Parisarna får det motsatt effekt. De börjar i stället planera för att återta staden och ett sätt är att frita frihetskämpen Bernard Labé (Tony Taffin). Hans hustru Françoise (Leslie Caron) sitter på ett café och pratar med Alain (Jean-Pierre Honoré) om hur det ska gå till. Hon vill naturligtvis att han ska få komma ut så snart som möjligt:

Indiana Jones äventyr

Avsnitt: Istanbul, September 1918

Indiana (Sean Patrick Flanery) har tagit täcknamnet Henry Defense för att gå med i första världskriget. Efter några rundor i skyttegravarna får han en postering inom underrättelsetjänsten och blir positionerad i Istanbul. Där har han i sin tur tagit sig en täckmantel som den svenske journalisten Nils Andersson från Stockholm. Tanken är att han få till ett möte med Mustafa Kemal för att överräcka ett avtal om fred från den franska regeringen. Som representant för ett neutralt land skulle det funka mycket bättre än om ett krigande land föreslog fred.