The playbirds

För att främja försäljningen av den brittiska porrtidningen Playbirds så gjordes ett manus om en mördare som förföljer de modeller som är med i tidningen, och det resulterar i en dålig mjukporrulle som ingen gråter över att den inte gått till historien. Men eftersom historien kretsar kring de kvarter i London som vid den här tiden tillhör de lite mer smutsiga så finns bland annat biografer som visar porrfilmer.

Are you being served?

Avsnitt: The agent

Sedan Mr. Tebbs har slutat har han blivit ersatt av Mr. Goldberg (Alfie Bass). Denne visar sig driva en liten privat arbetsförmedling vid sidan av och när det visar sig att Grace Brothers vill sänka lönen för alla, för att spara pengar, vänder sig Mr. Goldberg till Mr. Humphries (John Inman) och Mrs. Slocombe (Mollie Sugden), med erbjudanden om att skaffa dem varsitt bättre jobb. För att de ska få ut så mycket som möjligt av den nuvarande arbetsplatsen uppmanar han dem, att inte själva säga upp sig.

Den nakna pistolen 2½ - Doften av rädsla

Frank Drebin (Leslie Nielsen) och Ed Hocken (George Kennedy) hamnar mitt i ett kidnappardrama där den misstänkte Hector Savage (Anthony James) är en ledtråd. Ledtråden leder dem till en porrbutik där de båda frågar ut damen bakom disken (Gina Mastrogiacomo):