Shazam!

Genom att säga 'shazam' förvandlas 14-årige fosterhemskillen Billy Batson (Asher Angel) till den vuxna och rippade superhjälten Shazam (Zachary Levi). Med sina nyvunna krafter gör Billy precis vad varje tonåring skulle göra - har kul med dem! Kan han flyga? Har han röntgensyn? Kan han skjuta blixtar med händerna?

En bohem i Paris

Agathe Novic (Isabelle Huppert) är en kvinna med framgångsrik karriär, men hon lever ett ganska tråkigt liv. Hennes samboförhållande med François (André Dussollier) (med vilken hon har en son) är inte det roligaste och hennes tillvaro är över huvud taget ganska strikt.

Roseanne

Avsnitt: A stash from the past

Roseanne (Roseanne Barr) och hennes man Dan (John Goodman) är inte direkt de smalaste personerna på jorden, de är snarare aningen runda runt midjan. De går in på en bar och Roseanne säger följande till servitrisen:

Roseanne: "Oh hey, we're with the Swedish bikini team, where's our free beer?"
Lyssna på ljudklippet

Beerfest

Johann von Wolfhaus (Donald Sutherland) trillar av pinn av hög ålder och sönerna Jan (Paul Soter) och Todd (Erik Stolhanske) får ansvaret att ta med Johanns kremerade aska tillbaks till Tyskland för att strö ut askan i Johanns hemtrakter under Oktoberfest. Väl där dras de med i allsköns festligheter och öldrickande eftersom hela trakten festar och skålar. De hamnar vid ett gäng som sjunger glada suparsånger från sitt hemland, och naturligtvis finns Sverige och svenskarna med som sjunger följande lilla sång:

Buffy och vampyrerna

Avsnitt: Selfless

Anya Jenkins (Emma Caulfield) är en hämnd-demon man får reda på hur hon blev detta, eftersom hon från början bara var en vanlig kvinna. År 880 i byn Sjornjost hette hon Aud och hade en man, Olaf (Abraham Benrubi), som inte kunde hålla sina händer i styr. Olaf kommer hem på eftermiddagen och han och Anya/Aud har en konversation som liknar svenska i början, men som mer och mer blandas ihop och bara blir ett kackel som inte kan kännas igen som sammahängande svenska. Men, som sagt, i början låter det så här: