Bild från tv-serien American Horror Story

American horror story

Avsnitt: Room 33

Agnetha (Helena Mattsson) och Vendela (Kamilla Alnes) ville komma till Kalifornien, besöka Universal Studios och åka "Fast and the Furious". Det blev inte så. De hade bokat rum på fel hotel - ett demoniskt och hemsökt hotell - och det blev i stället deras död, vilket jag tidigare skrivit om i inläggen "Checking in" och "Chutes and ladders". Men då det faktiskt är ett hemsökt hotell så dör de ju inte riktigt, utan de vandrar runt i korridorerna och försöker lista ut hur de ska komma därifrån. Svaret är naturligtvis att de inte kan komma därifrån, de är fångade på hotellet och det enda de kan göra är att försöka hitta ett ändamål. Efter ett par taffliga försök som leder till att fler människor dör så hittar de sitt ändamål: att förföra en man - John (Wes Bentley) - som i sin tur har förlorat sin son många år tidigare. Agnetha och Vendela älskar med honom, på ett ganska blodigt sätt, vilket hotellstäderskan Hazel (Mare Winningham) påpekar en stund senare då John har i ren och skär panik hämtat upp hotellets receptionist och visar vad som hänt på rummet:

Vendela: "Mr. Man, thank you. You're much better than a Universal Studio tour."
Agnetha: "Fast and furious. Han ser helt galen ut. Titta på hans ögon."
Vendela: "We have a purpose."
John: "Get out! Get out of my room!"
Hazel: "Harlots. Those Nordic types, they have no respect for fresh linens. It's not in their culture. It's a well-known fact."
John: "You too, get out of my room."
Hazel: "I haven't collected the pillowcases yet."
John: "Get out of my room!"

Audio file

Affisch för tv-serien American Horror Story

Adam Evertsson

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.