The rookie

Avsnitt: Breaking point

Poliserna Nyla Harper (Mekia Cox) och John Nolan (Nathan Fillion) är på väg ut till patrullbilen och småpratar lite. Harper ska få träffa sin dotter och är orolig över situationen eftersom hon inte träffat henne på så länge:

Breaking bad

Avsnitt: ABQ

Narkotikapolisen Hank Schrader (Dean Norris) försöker reda ut vem det är som tillverkar förstklassig metamfetamin och sprider i Albuquerque, och nyligen blev en av langare som handlar med denna drog nedskjuten och hamnade på bårhuset. Combo, som han heter var så lågmäld att han inte hamnat i polisens radar, och han var inte den smartaste killen heller, något som Dean berättar på följande sätt:

CSI: Vegas

Avsnitt: In the blood

En blodig häst dyker upp utanför ett hotell och kriminalteknikerna Josh Folsom (Matt Lauria) och Allie Rajan (Mandeep Dhillon) får ett lurigt fall på halsen. Hästen var chippad så ägaren blir lätt att hitta, men det visar sig att hästen varit borta i ett år, så då bär det iväg till labbet för att försöka lista ut var hästen befunnit sig på sistone. Under hovarna hittar de två grundämnen, Scandium och Gadolinium vilket ger dem några ledtrådar.

Bosch

Avsnitt: Birdland

Harry Bosch (Titus Welliver) och hans ständigt vän och kollega Jerry (Jamie Hector) går i korridorerna på polisstationen i jultider och möter där ett blandat klientel, bland annat en full jultomte (som spelas av seriens svenske producent, Henrik Bastin) som inte bara sjunger på svenska utan även lägger en pizza...

Breaking bad

Avsnitt: Hermanos

Hand Schader (Dean Norris) är övertygad om att Gustavo Fring (Giancarlo Esposito) är inblandad i tillverkningen och distributionen av förstklassikt metamfetamin, och berättar detta för Walt (Bryan Cranston) när de sitter i sin bil vid parkeringen vid restaurangen Los Pollos Hermanos som Gustavo är chef på.

Unknown

Martin Harris (Liam Neeson) vaknar upp på ett sjukhus i Berlin efter att ha legat i coma i några dagar efter en trafikolycka. Han minns sitt namn, men när han kommer till hotellet och letar upp sin fru Elizabeth (January Jones) så känner hon inte igen honom, och vid hennes sida sluter en man som säger sig vara Martin Harris (Aidan Quinn) upp. Perplex tar Martin till flykt och steg för steg listar han ut vad som hänt honom.

Ett fall för Vera

Avsnitt: Parent not expected

I det lokala fiskeläget gör de ett hemskt fynd, ett lik har spolats upp på land. Polisen Vera Stanhope (Brenda Blethyn) och hennes kollega Aiden Healy (Kenny Doughty) kallas dit. Liket identifieras ganska snabbt som Dennis, son till Thomas Walken (Cal MacAninch) som bor i närheten. Thomas är pappa till sonen, och är gift med Julia Walken (Christine Entwisle) som inte är Dennis mamma, Dennis är född utom äktenskapet vilket skapar lite frostigt förhållande i det Walkenska hushållet. Vera intervjuar Thomas:

Nätet

Den kände finansmannen Sigsbee Manderson (Orson Welles) hittas skjuten och död i sin trädgård och det är förstasidesstoff i radio och tidningar. Även i en Stockholmstidning som blåser upp nyheten på sina löpsedlar med texten "Extrauttlaga - Manderson död".

Iskalla typer på heta bågar

I sin jakt på storboven Pasquini (Renato Salvatori) så frågar poliserna Fred (Marc Porel) och Tony (Ray Lovelock) ut sin informatör Morandi (Bruno Corazzari) för att få reda på vad Pasquini befinner sig. Morandi släpper till slut ifrån sig att Pasquini gömmer sig på en båt som ligger förtöjd utmed floden i närheten. På båten finns även Mona (Margherita Horowitz), en svensk blondin som mer än gärna visar sig topless. Pasquinis hejduk Mario (Enzo Pulcrano) förstår inte riktigt hur hon kan gå omkring utan kläder när det är så kallt.

Cagney & Lacey

Avsnitt: Witness to an incident

Ett apotek utsätts för ett rån där rånaren efterfrågar Gentemic, men när apotekaren svarar att det är ett läkemedel som inte blivit godkänt för försäljning i USA så får rånaren panik och skjuter apotekaren.

Cagney (Sharon Gless) & Lacey (Tyne Daly) får fallet på sitt bord och i och med undersökningen så pratar de med narkotikaavdelningen på telefon: