V.I.P.

Avsnitt: 
Val on the run

Steve Vizner (Morgan Englund), en kompis till Val (Pamela Andersson) inom filmindustrin, blir förföljd och hotad av några skurkar och han ringer då naturligtvis Val för att få beskydd. Val och hennes team räddar Steve en gång och efter det ber Steve Val vara hans personliga livvakt, vilket direkt innebär att hon är i närheten av honom hela tiden. Även på lite udda ställen - som i bubbelpoolen till exempel. Enda problemet med det, enligt Val, är att det redan sitter två kurviga snygga tjejer där som inte heller har någon bikinitopp på sig, och hon frågar så klart Steve vilka de är:

Val: "What are they doing here?"
Steve: "Oh, these are my housekeepers. It's Helga and Ursula. They're from Sweden."
Helga: "Ja. We keep house."
Val: "Shouldn't they be cleaning some disgusting mess off the kitchen floor or something?"
Steve: "Yeah, yeah, right. Well, they were just... cleaning the jacuzzi's filters."
Val: "With their tops off?"
Steve: "Go figure. Guess that's how it's done in Sweden. Sorry, ladies, she's the guest, you'll just have to finish cleaning later."
Helga: "Awwww...  You - a pooper!"
Lyssna på ljudklippet (670 kb)

Helga och Ursula går moloket därifrån, och Val och Steve kan sätta sig i poolen. En stund senare kommer dock Helga tillbaka för att "lämna ett meddelande" och börjar knäppa upp sin bikintopp. Val blir allt annat än glad över detta...

Helga: "Steve. I have a message for you."
Steve: "Can't it wait?"
Val: "Oh great, is this another Swedish thing?"
Steve: "I don't know, but I have to give her a raise."
Lyssna på ljudklippet (280 kb)

Att Helga sedan sätter en kula i pannan på Steve har inte att göra med hennes dåliga lön, utan är ett sätt för FBI att ha koll på att ingen försöker döda Steve eftersom han ska vittna i en rättegång - så det hela var fejk... Ungefär som Pamela Andersons skådespelartalang.

V.I.P., avsnittet Val on the run (1999)
Originaltitel:
Alternativ titel: VIP
Agnes