White collar

Avsnitt: Return to sender

Den fingerfärdige gentlemannatjuven Neal Caffrey (Matt Bomer) jobbar under täckmantel åt FBI, och har nu kommit stöldorganisationen Pink Panthers på spåren, så till den milda grad att han ombetts vara med på en av deras omöjliga kupper. Neal träffar gänget i ett parkeringshus och får kort information om vad det är som de ska stjäla - vilket visar sig vara det feltryckta svenska frimärket Tre Skilling Banco. Alan Woodford (Gavin Lee) berättar om uppdraget:

V.I.P.

Avsnitt: Val on the run

Steve Vizner (Morgan Englund), en kompis till Val (Pamela Anderson) inom filmindustrin, blir förföljd och hotad av några skurkar och han ringer då naturligtvis Val för att få beskydd. Val och hennes team räddar Steve en gång och efter det ber Steve Val vara hans personliga livvakt, vilket direkt innebär att hon är i närheten av honom hela tiden. Även på lite udda ställen - som i bubbelpoolen till exempel. Enda problemet med det, enligt Val, är att det redan sitter två kurviga snygga tjejer där som inte heller har någon bikinitopp på sig, och hon frågar så klart Steve vilka de är:

The informant!

Mark Whitacre (Matt Damon) ger lite information till FBI och då de får nys om den informationens vikt så vill de har mer. Eftersom informationen Whitacre sitter inne med handlar om företaget ADM, som Whitacre själv jobbar för, gäller det ju att maskera all FBI-kopplad aktivitet så ingen misstänker något. Och det är precis det som Whitacre gör när hans två chefer befinner sig på hans kontor och FBI-agenten Shepard (Scott Bacula) ringer till Whitacre:

Brottskod: Försvunnen

Avsnitt: The bogie man

En trettonårig flicka försvann för sju år sedan och hittades då mördad på en skogsväg. Ingen kunde bevisa vem som mördat henne, men hela orten misstänkte hennes pojkvän, Curtis Horne (John Krasinski). När en annan trettonårig flicka försvinner i nutid blir naturligtvis Curtis misstänkt igen och han blir förhörd av den lokala polisen såväl som FBI-agenterna Jack Malone (Anthony LaPaglia) och Samantha Spade (Poppy Montgomery). Dagen därpå försvinner Curtis från sitt hem och hans bil är borta med.

Criminal minds

Avsnitt: Profiler, profiled

En ung pojke hittas mördas i grannskapet och FBI-agenten Derek Morgan (Shemar Moore) blir misstänkt för mordet. Ju mer poliserna letar fram om Derek Morgans bakgrund desto mer hamnar fokus på en av traktens hjältar, en herre som drivit en ungdomsgård. Emily Prentiss (Paget Brewster) liftar med en lokal polis till ungdomsgården för att leta upp den lokale hjälten Carl Buford (Julius Tennon). Han är dock inte på sitt kontor, som är prytt med allehanda priser, något som får Emily att säga följande:

Arkiv X

Avsnitt: Sunshine days

Oliver Martin (Michael Emerson) är begåvad med telekinesi, men har lite svårt att använda den på rätt sätt vilket har orsakat två personers död. Scully (Gillian Anderson) och John Doggett (Robert Patrick) har lyckats övertyga Oliver om att de ska hjälpa honom kontrollera hans krafter mot att de får använda honom som bevis för att telekinesi verkligen finns. För att övertyga de styrande på FBI lyfter Oliver upp Skinner (Mitch Pileggi) framför ögonen på andra styrande på huvudkontoret. Efter uppvisningen går alla utom Oliver in i ett angränsande rum och pratar lite då följande kommer upp: