Fading gigolo

Genom en serie händelser ger sig floristen Fioravante (John Turturro) in i gigolo-branschen, och hamnar sedan i säng med både en och två kvinnor samtidigt. En av kvinnorna som kommer i hans väg är Avigal (Vanessa Paradis), en änka till en rabbi. Fioravante fattar tycke för Avigal, och de har det väldigt trevligt tillsammans. Under en av deras middagar från Avigal vad Fioravantes namn betyder:

Hjälp!

En kvinna ska offras till den onde guden Kahili. Hon ligger färdig på altaret, är rödmålad, och allt är klart för offrandet. Men när prästen ska hugga kniven i offret upptäcker de att hon inte har den speciella offerringen på sig! Det visar sig efter lite undersökningar att Ringo Starr har fått ringen skickad till sig av en beundrarinna. Nu börjar sekten jaga Ringo med rödfärg och långa knivar, för att få sitt offer. Ringo söker upp två vetenskapsmän som ska hjälpa honom att få av sig ringen, eftersom den sitter fast på fingret.

Vänner

Avsnitt: The one with Phoebe's wedding

Phoebe (Lisa Kudrow) ska gifta sig och vi får se hur den otroligt och nästan tvångsmässigt kontrollerande Monica (Courtney Cox) nästan förstör Phoebes bröllop genom att ändra och förfina varenda lite detalj. I stället för att ha ett enkelt bröllop så lägger Monica till mer och mer prylar och gör det större och större. Till slut får Phoebe nog och "sparkar" Monica. I stället blir det då Phoebe som får ta över allt och det visar sig vara mindre enkelt än vad hon kunde tro. På själva bröllopsdagen står hon och försöker förstå vad blomsterkillen Sven säger i telefonen: