The handmaid's tale

Avsnitt: Vows

June Osborne (Elisabeth Moss) håller på och flyttar in tillsammans med Luke Bankole (O-T Fagbenle) och när de håller på och tar ut möbel efter möbel så ger Luke en komplimang till June, som anspelar på hennes härstamning:

Luke: "Ooh, beautiful and strong. Must be your, uh,Swedish lineage, just..."
June: "Just so you know, I'm never moving again. Ever."
Luke: "Deal. I'll put it in the vows."
June: "Oh, yeah. We should definitely put it in the vows."

Taxi

Avsnitt: The great line

I baren får John (Randall Carver) syn på en snygg tjej, men är för blyg för att gå fram och prata med henne. Bobby Wheeler (Jeff Conaway) ger honom lite tips om hur man ska öppna konversationen och tipset är att säga "Vi hoppar över introduktionerna, ska vi sticka och gifta oss?". John gör detta, får napp och har en riktigt trevlig kväll. Några dagar senare kommer han, smått chockad, in i taxigaraget och när hans kollegor frågar vad som hänt får vi reda på detta:
John: "Remember that girl I met in the bar?"
Tony (Tony Danza): "Yeah."

27 dresses

Jane Nichols (Katherine Heigl) är tjejen som alltid är brudtärna, men aldrig brud. I sitt liv har hon varit brudtärna 27 gånger och hon har sparat alla klänningarna från alla bröllop hon varit på. Hon är förälskad i sin chef, George (Edward Burns) och blir alldeles förkrossad när hennes syster Tess (Malin Akerman) snor honom mitt framför näsan på henne. För att lägga grädde på moset kommer journalisten Kevin Doyle (James Marsden) som inser att han Janes historia med alla 27 klänningar är en fin historia att publicera i tidningen.

Pantertanter

Avsnitt: A visit from little Sven

Rose Nylund (Betty White) har en kusin som heter Sven (Casey Sander) och som ska gifta sig. Det är ett arrangerat äktenskap och han vet därför inte hur sin blivande brud ser ut. Sven har kommit lika nära en kvinna som en människa har kommit nära solen, och han är totalt borttappad när det gäller det motsatta könet. Han blir därför lagom konfunderad och hänförd när han råkar hamna mitt i ett svartsjukedrama mellan Blanche och hennes älskade Floyd McCallum (Chuck Walling). Han faller för Blanche och meddelar att bröllopet är inställt.

Vänner

Avsnitt: The one with Phoebe's wedding

Phoebe (Lisa Kudrow) ska gifta sig och vi får se hur den otroligt och nästan tvångsmässigt kontrollerande Monica (Courtney Cox) nästan förstör Phoebes bröllop genom att ändra och förfina varenda lite detalj. I stället för att ha ett enkelt bröllop så lägger Monica till mer och mer prylar och gör det större och större. Till slut får Phoebe nog och "sparkar" Monica. I stället blir det då Phoebe som får ta över allt och det visar sig vara mindre enkelt än vad hon kunde tro. På själva bröllopsdagen står hon och försöker förstå vad blomsterkillen Sven säger i telefonen:

Vänner

Avsnitt: The one with Joey's new brain

Monica (Courteney Cox) och Chandler (Matthew Perry) har upptäckt att Ross (David Schwimmer) planerar en säckpipekonsert till deras bröllop, på grund av Chandlers skotska rötter. Eftersom Ross inte förstår deras antydningar om att säckpipan är oönskad tvingas Monica ta till klarspråk:

Monica: "But you know - Chandler is also half-Swedish. You know what the Swedish people are famous for? Sitting down and being quiet."

Min bäste väns bröllop

Då Julia Roberts har misslyckats med att splittra sin bäste vän och dennes trolovade spenderar hon en kväll i sällskap med hotellrummets minibar. Då det knackar på dörren och Julia rullar sömnigt ur sängen visar kameran en hög med småflaskor och vad ligger i mitten? Jo, en liten Absolut Vodka.