Nash Bridges

Avsnitt: Grave robbers

Polisen Joe Dominguez (Cheech Marin) är inte världens lyckosammaste varelse. Dels så är hans hus upp- och nervänt på grund av en omfattande renovering, och han har också sin svenska svärmor, Ulla (Golden Henning) boende hos sig. För att lägga sten på bördan så kommer han på Ulla med att röka marijuana i hans hem. Ulla försvarar sig med att det är för hennes artrit och att det är medicinsk marijuana - enligt en lapp som hon fått från sin "doktor", som visar sig vara en hemlös hippie eller liknande.

Nash Bridges

Avsnitt: Jump start

Joe Dominguez (Cheech Marin) och Inger (Caroline Lagerfeldt) har kommit över ett hus, billigt som bara den, men eftersom de bara stirrat sig blinda på priset så har de inte undersökt huset ordentligt och när väl köpet gått igenom staplas problemen och felen på varandra.
Joe, som var väldigt positivt inställd till säljaren Gertrude Jorgensen (Helen Slayton-Hughes) har nu vänt på kappen och tycker att hon är en riktigt skum kärring som borde få en ståplats i helvetet.

Nash Bridges

Avsnitt: Blood bots

Joe Dominguez (Cheech Marin) och frugan Inger (Caroline Lagerfelt) ska ha en garageförsäljning och passar då på att bli av med en gammal tavla som stod på vinden när de köpte huset. Deras ganska så otrevliga granne är intresserad av tavlan, men Joe nekar honom att köpa den då och där.

Nash Bridges

Avsnitt: Crosstalk

Joe Dominguez (Cheech Marin) jobbar dygnet runt och hans fru Inger (Caroline Lagerfelt) har åkt hem till Sverige efter ett gräl så stackars Joe är helt slut. Detta är också något som hans kollega Nash Bridges (Don Johnson) märker när han försöker när han försöker ha en konversation med Joe:

Nash: "Sooo... how's it going with Inger? When is she coming back from Sweden?"

Nash Bridges

Avsnitt: Kill switch

Joe Dominguez (Cheech Marin) har problem med att sova då Inger (Caroline Lagerfelt) har åkt hem till Sverige, men han har löst det på ett bra sätt enligt han själv. Han har bett Inger skicka över sitt nattlinne så att Joe han känna hennes lukt och på det sättet få lite sinnesro och kan somna lättare. Nash undrar vad tusan Joe håller på med när han sitter och luktar på ett nattlinne och frågar honom vad det är frågan om. Joe förklarar:

Nash Bridges

Avsnitt: Rock and a hard place

Joe Dominguez (Cheech Marin) och hans fru Inger (Caroline Lagerfelt) har länge letat efter ett hur som de kan bosätta sig, hela familjen, i. Av en ren slump visar det sig att Ingers inneboende mamma Ulla (Golden Henning) har en kompis som ska flytta till Florida och ska sälja sitt hus. Eftersom Inger tog med Ulla från Sverige utan att fråga Joe så är det lite spänt mellan de tu, vilket också hörs och syns här:

Nash Bridges

Avsnitt: Liar's poker

Efter att ha tränat lite inför sin frus hemkomst i avsnittet "Skin trade" kommer äntligen Joes (Cheech Marin) fru Inger (Caroline Lagerfeldt) hem från Sverige. Joe möter henne i ankomsthallen där hon är överlycklig över att få se sin fru och sin dotter. Men sedan kommer kallduschen...

Nash Bridges

Avsnitt: El diablo

Evan (Jamie Gomez) har hamnat i trubbel, blivit nerslagen och sparkad på och Joe (Cheech Marin) erbjuder honom att sova över natt hemma hos honom och Inger (Caroline Lagerfelt). Under middagen småpratas det lite grann från alla, fast en utav personerna runt bordet, Ingers mamma Ulla (Golden Henning), kunde väl varit lite mer trevlig...

Nash Bridges

Avsnitt: Hit and run

Joe (Cheech Marin) har sin svärmor från Sverige boende hemma hos sig och han är inte direkt förtjust i det. Han har därför kläckt en djävulsk plan som han har satt i verket:

Nash Bridges

Avsnitt: Skin trade

Joe håller på och tränar på ett gym och får hjälp av en tjej, Spike (Christine Lydon), som visar sig har blivit arresterad för länge sedan av Joe. Hon är tacksam eftersom det gjorde att hon kunde få ordning på sitt liv. De står och småpratar lite och då säger Joe så här:

Spike: "I like a guy with a little meat on his bones. It's sexy!"
Joe: "Tell that theory to my wife. She's in Sweden taking care of her mom, gonna come back next week. So I'm..."
Spike: "Oh, you're getting in shape for your wife. So sweet!"