Fringe

Avsnitt: In absentia

I sista säsongen av Fringe befinner sig Olivia (Anna Torv), Peter (Joshua Jackson), Walter (John Noble) och Astrid (Jasika Nicole) i framtiden, närmare bestämt år 2036. Jorden har invaderats av de så kallade Observers, observatörer, och allt är annat än bra. Walter har för länge sedan tänkt ut en plan om hur de ska bli av med observatörerna, men hans minne är inte vad det har varit (och vi får sedan reda på att han själv har suddat ut vissa minnen själv så han inte ska kunna bli tillfångatagen och pressad att berätta vad han vet).

Fringe

Avsnitt: Of human action

Olivia Dunham (Anna Torv) och hennes kollega och vän Peter Bishop (Joshua Jackson) har fått ett klurigt fall på händerna. En liten tonårskille kidnappas av två män och drar iväg med honom på en skruvad brottsturné. Olivia och Peter har fått tag på en videoinspelning från en bensinmack där flera personer i butiken har tagit livet av sig, tvingade genom extrem tankeläsning. Peter och Olivia funderar dock på varför killen inte sprang därifrån...

Dawsons creek

Avsnitt: Alternative lifestyles

Andie (Meredith Monroe) och Pacey (Joshua Jackson) paras ihop för att göra en uppgift i makroekonomi, och de ska föreställa ett gift par som ska lägga upp en budget för sitt leverne. Pacey löjlar sig och vill bara ha en ny Porsche, när Andie ber honom att skärpa sig. Pacey förklarar då att hans familj har utsett honom till det svarta fåret och att det kvittar hur mycket han än anstränger sig, han får aldrig godkänt av sina föräldrar:

Dawsons creek

Avsnitt: Tamara's return

Pacey (Joshua Jackson) drar med sig Andie (Meredith Monroe) in till stan för att gå runt i butikerna och snacka lite. De pratar om ditten och datten och Andie berättar då om en liten olycka hos hade med bilen:

Andie: "This truck literally appeared out of nowhere and I didn't see it and now my Saab's back in the shop."
Pacey: "You had another accident? You are officially the world's worst driver."

Dawsons creek

Avsnitt: Highway to hell

Audrey (Busy Philipps) klagar över att hon och Pacey aldrig kan vara ensamma, alltid är det någon rumskamrat som kommer in i rummet när de vill ha det lite trevligt. Hon ger Pacey (Joshua Jackson) en liten vink om att han borde skaffa en egen lägenhet men han är lite anti i början av avsnittet. Mot slutet av avsnittet, när de båda tu befinner sig på ett hotellrum långt hemifrån på grund av att de skjutsat Joey och Charlie till ett gig, så lyder konversationen dock såhär: