House

Avsnitt: Perils of paranoia

Åklagaren Tommy (Vincent Spano) har gjort sin hemläxa och tar hjälp av två nyhetstidningar för att bevisa att Mike (Yan Feldman). I den första, som stödjer Mikes historia, rapporteras det att Martin Brodeau har stått i målkassen för New Jersey Devils. I nästa dags tidning, som Tommy ber Mike läsa upp, så har det tryckts en rättelse gällande matchen:

Simma lugnt, Larry

Avsnitt: The divorce

Larry David (Larry David) ska skilja sig och allt går bra tills Larry hakar upp sig på en liten detalj. Han har hela tiden trott att hans advokat, Andrew Berg (Paul F. Tompkins) var jude. Men när han får reda på att han gått på en katolsk skola och åker motorcykel så bestämmer han sig för att konfrontera Andrew och fråga ut honom. Han får all fakta, men flippar ur så klart, han är ju Larry. Han lämnar kontoret och fortsätter diskussionen med sina kompisar Jeff (Jeff Garlin) och Leon (J.B. Smoove):

Skål

Avsnitt: The Tortelli tort

Sam Malones (Ted Danson) bar besöks av ett Yankee-fan precis efter att Boston Red Sox förlorat ännu en match. Eddie Kellner (Ron Karabatsos) är riktigt nedlåtande mot alla i baren då de håller på Boston Red Sox. Carla (Rhea Perlman) inleder en diskussion med Eddie, men då han börjar radda upp statistik över hur Yankees har vunnit genom åren står hon sig slätt. Diane (Shelley Long) hoppar då in och överträffar både honom och sig själv: