En labyrint av lögner

Ekonomin går på högvarv i efterkrigstidens Tyskland, och landet vill helst glömma det som hände under andra världskriget och istället fokusera på framtiden. När en journalist av en tillfällighet identifierar en lärare på en skolgård som en före detta vakt från Auschwitz är det ingen som verkar vilja ta tag i frågan, förutom den unge åklagaren Johann Radmann (Alexander Fehling). Med en orubblig vilja lyckas Radmann till slut komma över dokument med bindande bevis mot ett flertal SS-män som tjänstgjorde i det fruktade förintelselägret.

Jämna plågor

Avsnitt: A very brief encounter

Roger (Keiron Self) har separerat från sin flickvän och är väldigt deppig över detta faktum, och Janey (Daniela Denby-Ashe) försöker peppa upp honom med att säga att han snart hittar någon ny, det finns hur många som helst som skulle vilja ha honom till sin pojkvän. Lillebrorsan Michael (Gabriel Thomson) frågar då vem i hela fridens dar det skulle kunna vara, och bokstavligen tvingar Janey att säga ett namn. Och det gör hon...

Dirty sexy money

Avsnitt: The country house

Brian Darling (Glenn Fitzgerald) har hamnat i trångmål då hans oäkta sons mamma plötsligt dyker upp igen efter några månader i Brasilien. Brian vill att sonen ska bo kvar hos honom, och mamman Andrea Smithson (Sheryl Lee) vill naturligtvis att hon ska få tillbaka honom. Brian och Andrea kommer inte överens utan ärendet hamnar hos en skiljedomare. Där sitter Brian med sin advokat Nick (Peter Krause) och Andrea med sin advokat.

Dirty sexy money

Avsnitt: The game

Eftersom Brian (Glenn Fitzgerald) har fått erkänna sitt lilla spel där han fick sin oäkta son, Brian Jr. (Will Shadley), att utge sig för att vara ett svenskt föräldralöst barn, har han och sonen fått flytta hem till Brians föräldrar. Där flyter allt på i sin lilla trygga värld, tills Brians syster Karen (Natalie Zea) går och köper en dyr armbandsklocka till Brian Jr. Broder Brian blir helt utom sig av ilska och skäller ut Karen efter noter:

Dirty sexy money

Avsnitt: The bridge

Sanningen hinner ikapp prästen Brian Darling (Glenn Fitzgerald) som tvingas erkänna att den föräldralöse pojke han har inhyst hos sig och sin familj inte alls är föräldralös. Tvärtom, det är Brian som är pojkens far och när det kommer fram slänger Brians fru ut såväl Brian som Brian Jr. (Will Shadley) ur huset. De får helt sonika flytta hem till Brians föräldrar där Brians pappa Tripp (Donald Sutherland) pratar med Brian Jr vid frukostbordet morgonen därpå:

Tripp: "Du engelska? That is Swedish for 'you speak English'."

Dirty sexy money

Avsnitt: The Chiavennasca

Brian (Glenn Fitzgerald) har fått en extra son på halsen, Brian Jr. (Will Shadley), som är resultatet av ett litet snedsteg för sju åtta år sedan. Eftersom mamman dumpade sonen hos Brian och lämnade landet snabbt som attan är Brian Jr fast hos sin nya pappa. Eftersom Brian är präst och lyckligt gift ljuger han, sin jobb till trots, och säger att Brian Jr är en svensk liten pojke vid namn Gustav vars föräldrar dött i en tågolycka. En lögn som de flesta verkar köpa - för stunden.

Dirty sexy money

Avsnitt: The italian banker

Prästen Brian Darling (Glenn Fitzgerald) har fått ett problem på halsen - en son som han inte visste om att han hade. Eftersom Brian är lyckligt gift och har två andra barn ljuger han för sin familj och säger att sonen, Brian Jr. (Will Shadley), är svensk och den enda överlevande i en tågkrasch och att han ska bo hos dem ett tag framöver. Brians fru börjar dock ana oråd då följande händer vid matbordet:

Frasier

Avsnitt: Liar! Liar!

Efter en diskussion gällande barndomsminnen och de pojkstreck som bröderna Frasier (Kelsey Grammer) och Niles (David Hyde Pierce) gjorde dyker det upp en historia där pojkarna satte igång brandlarmet i grundskolan. De åkte inte fast för detta utan en annan kille fick ta skulden och blev relegerad. Pappa Martin (John Mahoney) skäller ut pojkarna för att de inte talat sanning när detta hände och Frasier bestämmer sig för att ta reda på vad som hände med pojken.

Vänner

Avsnitt: The one with the fertility test

Phoebe (Lisa Kudrow) har fått Rachel (Jennifer Aniston) att avstå från en gratis massage på ett spa som är en del i en stor kedja, eftersom Phoebe ogillar storföretag. Rachel går naturligtvis ändå, och strax därpå visar det sig att Phoebe har börjat jobba där själv - hon skämdes helt enkelt för mycket för att berätta det för sina vänner. När Phoebe upptäcker att det är Rachel som är ligger på britsen låtsas hon att hon är en svensk massös i hopp om att Rachel inte ska märka något.