Testbild i väntan på en innehållsrelaterad bild

Martial law

Avsnitt: Lock-up

På gatorna säljs illegala vapen och alla spår leder till en kvinna vid namn Anette Delgado (Alex Meneses), som i sin tur har kontakt med Cor Hessman (Patrick Kilpatrick) som har bästa tänkbara alibi - han sitter i fängelse. Dock är något ruttet i fängelset, annat än fängelsematen vill säga, och det är fängelsevakten Landers (O-Lan Jones) som är kontakten mellan Anette och Cor. 

Sammo Law (Samma Hung Kam-Bo) är tillsammans med sin kollega Terrell Parker (Aresnio Hall) de två poliser som gör allt för att få fast bovarna och de bestämmer sig för att gå undercover och infiltrera fängelset. 
Dock räknar de inte med att Terrell ska bli igenkänd av en annan fängelsekund, vilket sker ganska snabbt. För att rädda sig själv och Sammo börjar Terrell slåss med killen som kände igen Terrell som polis, och det slutar med att han Terrell går vinnande ur striden. Landers dyker snabbt upp på platsen och kroppsvisiterar Terrell där han står. Det var tydligen rätt skönt för Terrell säger följande:

Terrell: "I bet you used to give a good Swedish massage before you knew how fine you looked in a uniform!"
Lyssna på ljudklippet (90 kb)  

Affisch för tv-serien Martial law

Erika, Josef Magnusson, Mr Gumby (mrs)

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.