Argo

Den 4 november 1979, när den iranska revolutionen pågår för fullt, stormar iransk militär USAs ambassad i Teheran och tar 52 amerikaner som gisslan. Mitt i kaoset lyckas sex amerikaner fly och gömma sig i kanadensiska ambassadörens hem. Med vetskapen om att det bara är en tidsfråga innan militären hittar och troligen avrättar dem så kommer CIA-specialisten Tony Mendez (Ben Affleck) med en riskfylld plan för att föra dem oskadda ut ur Iran.

American dad!

Avsnitt: Live and let fry

Fisken Klaus, som från början är ett experiment hos CIA som gått riktigt riktigt snett där de placerade en tysk man hjärna i en guldfisk, har fått reda på att han har ett arv att hämta ut i Washington. Dessvärre är han ju, som sagt, en fisk. Han knäcker dock planen att utomjordingen Roger, som är bra på att klä ut sig, ska inta hans plats och hämta ut arvet. För att förbereda Roger går de igenom hela Klaus liv, och nu är det dags för det stora testet där Roger ska övertyga Klaus om att han nu är tysken Klaus.

Agenten som pratade för mycket

När CIA-agenten Kendig (Walter Matthau) tas bort från fältet, och sätts på skrivbordsjobb, härsknar han till och beslutar sej för att hämnas på den uppblåste chefen Myerson (Ned Beatty) som detroniserade honom. Han börjar skriva sina memoarer och hotar därmed avslöja sin arbetsgivares fulaste tricks. Han postar kapitel efter kapitel till både öst- och västsidans spionorganisationer. En katt-och-råttalek tar sin början. Men först efter att Kendigs förre chef fått det första kapitlet. Därifrån läser Myerson följande: