The Umbrella academy

Avsnitt: A light supper

Via avsnitten The Frankel footage, The Swedish job, The majestic 12 och Valhalla har historien kring syskonen Vanja (Ellen/Elliot Page), Alison (Emmy Raver-Lampman), Luther (Tom Hopper), Diego (David Castañeda), Kalus (Robert Sheehan) och Five (Aidan Gallagher) inkluderat såväl tidsresor tillbaks till 1960-talet, Dallas och president Kennedy, underligheter samt tre mordlystna svenskar som försöker döda sy

The Umbrella academy

Avsnitt: The majestic 12

Syskonen i "The Umbrella Academy" har hamnat i början av 1960-talet genom en tidsresa, och via händelser i avsnitten "The Frankel footage" och "The Swedish job" förs historien framåt där tre svenska lönnmördare förföljer syskonen Vanja (Ellen/Elliot Page), Alison (Emmy Raver-Lampman), Luther (Tom Hopper), Diego (David Castañeda) och Five (Aidan Gallagher) för att döda dem.

The Umbrella academy

Avsnitt: The Swedish job

Syskonen i "The Umbrella Academy" har hamnat i början av 1960-talet genom en tidsresa, och de är inte ensamma medatt färdas genom tiden. Tre mystiska, platinablonda och mycket våldsamma män - The Swedes - är dem i hälarna. I avsnittet "The Frankel footage" får de order om att döda en av syskonen, Vanya (Ellen/Elliot Page), och de beger sig därför ut och börjar jaga rätt på henne. De hittar henne, men Vanya anar oråd och lämnar sin bil och och springer ut i ett majsfält med de svenska lönnmördarna hack i häl.

ReGenesis

Avsnitt: Spare parts

David Sandströms (Peter Outerbridge) dotter Lilith (Ellen/Elliot Page) har gått och blivit kär i Mick (Mark Rendall), som tyvärr är väldigt sjuk och är på väg att dö. Mick lutar åt att han inte har någon vanlig sjukdom utan är en av många människor som klonats och nu håller på att dö i en mystisk sjukdom som bara drabbar dessa klonerna. Lilith ber sin pappa om hjälp då han jobbar just med denna sjukdom. Som bevis för att Mick inte är född på vanligt sätt utan klonad visar hon sin pappa Mich födelsebevis samt Micks mammas dödsattest.