The rookie

Avsnitt: Breaking point

Poliserna Nyla Harper (Mekia Cox) och John Nolan (Nathan Fillion) är på väg ut till patrullbilen och småpratar lite. Harper ska få träffa sin dotter och är orolig över situationen eftersom hon inte träffat henne på så länge:

Dark heart

Avsnitt: Episode #1.1

Polisen Will Wagstaff (Tom Riley) får besök av sin syster Juliette (Charlotte Riley), som under deras gemensamma middag med hennes son Harry (Joseph Teague) lite snällt påpekar att han inte riktigt bott in sig i deras föräldras gamla hus:

Deadpool

Wade Wilson (Ryan Reynolds) är legosoldat, en man som mördar för pengar, och som har den snabbaste munnen i hela världen. Nja, kanske inte världen, men USA i alla fall. Han släpper snabba och hysteriskt roliga kommentarer hela tiden. Tyvärr så drabbas han av cancer och livet känns som att det kommer att ta slut när som helst. 

Han blir dock kontaktad av en underhuggare till Ajax (Ed Skrein), en tvivelaktig person som har specialiserat sig på att på kemisk väg förändra folks DNA och kroppar och på så sätt tvinga fram mutant-förmågor. 

Brooklyn Nine-Nine

Avsnitt: Your honor

Distriktet har fått loss lite pengar för att göra en renovering av lunchrummet på polisstationen och när Terry Jeffords (Terry Crews) efterlyser personer som kan hjälpa till att fixa till det så är Rosa Diaz (Stephanie Beatriz) och Charles Boyle (Joe Lo Truglio) med på tåget.

Kollegorna Hitchcock (Dirk Blocker) och Scully (Joel McKinnon Miller) tycker dock inte att lunchrummet behöver någon renovering, de menar att de har jobbat hårt under alla år för att göra rummet perfekt, och säger att Terry, Rosa och Charles bara kommer att förstöra det.

American dad!

Avsnitt: Oedipal panties

Stans mamma har än en gång blivit dumpad av sin pojkvän och gråter ut hos sin son. Stans fru Francine är otroligt trött på detta scenario eftersom det händer ungefär 3 gånger per år. Francine går därför upp på vinden där hon träffar Roger, som hon i sin tur öppnar sig för. När Roger får höra att Francine är i huset blir han alldeles till sig. Francine i sin tur kontrar med att varje gång han har träffat Stans mamma har han varit full som en alika. Roger kontrar:

The big bang theory

Avsnitt: The big bran hypothesis

Leonard (Johnny Galecki) och Sheldon (Jim Parsons) delar lägenhet och när Penny (Kaley Cuoco) flyttar in i lägenheten bredvid och Leonard faller som en fura för henne och vill imponera på henne på olika sätt. Hur som helst ska de hjälpa Penny att montera ett tv-bord som hon nyss har köpt, men Penny menar att hon nog klarar av det själv...

Kalla fötter

Avsnitt: Säsong 4 avsnitt 7

Adam (James Nesbitt) håller på att förbereda sig inför nedkomsten av familjens första bebis. Han har åkt till ett möbelvaruhus (antagligen IKEA, men det ges inga vinkar om detta) och har där köpt en spjälsäng som han nu sitter på vardagsrumsgolvet och försöker pussla ihop. Rachel (Helen Baxendale) kommer ut från badrummet och i deras påföljande diskussion säger de följande:

A night at the Roxbury

Den här rysligt dåliga filmen är baserad på en 3-minuters-sketch från Saturday Night Live och har endast en bra scen. Steve (Will Ferrell) och hans tillfälliga flickvän Emelie (Molly Shannon), som är pervest besatt av heminredning, ska genom sitt bröllop förena föräldrarnas två butiker, en blom- och en lampbutik. Då de en sen kväll leker lite bland lakanen för Emelie in diskussionen på vad de ska ha i butiken. Under älskogen föreslår Steve stolar, sängar och prydnadssaker och för varje sak kommer Emelie närmre och närmre klimax: