Simma lugnt, Larry

Avsnitt: The divorce

Larry David (Larry David) ska skilja sig och allt går bra tills Larry hakar upp sig på en liten detalj. Han har hela tiden trott att hans advokat, Andrew Berg (Paul F. Tompkins) var jude. Men när han får reda på att han gått på en katolsk skola och åker motorcykel så bestämmer han sig för att konfrontera Andrew och fråga ut honom. Han får all fakta, men flippar ur så klart, han är ju Larry. Han lämnar kontoret och fortsätter diskussionen med sina kompisar Jeff (Jeff Garlin) och Leon (J.B. Smoove):

Minion

En demon terroriserar världen (fast egentligen bara New York) där den blivande prästen Lukas (Dolph Lundgren) ställs öga mot öga med den och räddar världen lagom till millenieskiftet. Fast filmen tar fart med en annan ton som också finns med under filmen, vilket är den globala uppvärmningen (i anslutning till millenieskiftet). En radioröst (Mark Trafford) lägger stämningen redan i filmens början:

The office

Avsnitt: The diwali

Kelly (Mindy Kaling) gör sig iordning för den indiska högtiden diwali och då Michael Scott (Steve Carrell) inser att hans anställda inte är så öppna för främmande kulturer ordnar han ett litet möte för att berätta lite om Indien och indiska kulturer. Bland annat pratar han om olika gudar, men han tar även fram lite diabilder på kända indier:

Michael: "There are literally billions of people just like Kelly in the world. Here are some famous Indians. Subramanyan Chandrasekhar. He is a Nobel-Prize-winning physicist. Impressive."

Simma lugnt, Larry

Avsnitt: The TiVo guy

En slump gör att Larrys (Larry David) vägar korsas med skådespelerskans Lucy Lawless och eftersom Larry precis blivit dumpad av sin fru passar han på att bjuda ut henne. De står på restaurangen och väntar på sitt bord då de kallpratar lite och följande konversation kommer upp:

Exorcisten

Visserligen pratas det inte svenska i Exorcisten, men vi har fått en rapport om att det i den nya versionen som kom ut 2001 så finns det en scen där Fader Karras (Jason Miller) lyssnar på ett band där flickan Regan (Linda Blair) är i Washington och pratar till sin pappa.

När de zoomar ut från båset där Fader Karras sitter får man se banderoll eller skylt uppe i vänstra hörnet på bioduken där det står "Jag talar inte mycket svenska".