Nathalie

Nathalie (Audrey Tautou) har det ganska bra. Hon har nyss gift sig med sin pojkvän, de har så smått börjat fundera på att skaffa barn och nu ska hon på anställningsintervju på ett svenskt företag i Paris, där hon förhoppningsvis ska kunna komma upp sig från sitt tidigare jobb (att sälja programblad på teatern).

Matador

Avsnitt: De voksnes rækker

När tyskarna inleder anfallet på Sovjetunionen sommaren 1941 börjar de arrestera kommunister i alla ockuperade länder och Danmark är inget undantag. Därför ska naturligtvis kommunisten Lauritz "Røde" Jensen (Kurt Ravn) naturligtvis också arresteras, men han lyckas undfly, tack vare en snäll polis. Ett tag blir han boende hos grishandlaren Oluf Larsen (Buster Larsen) och dennes hustru Katrine (Lily Broberg). Han anser sig dock inte kunna stanna där, vilket han meddelar vid frukosten en morgon:

Simpsons

Avsnitt: Boy meets curl

Av en slump blir Marge och Homer intresserade av curling och främst Marge visar sig vara så bra på det att de inom kort har kvalificerat sig till de olympiska spelen i Vancouver. Där kommer de ända fram till finalen, men då råkar Marges axel gå ur led och sportkommentatorn hoppar in och berättar de tråkiga nyheterna:

The glass house

Äkta paret Baker omkommer i en bilolycka och deras barn Ruby (Leelee Sobieski) och Rhett (Trevor Morgan) ska enligt föräldrarnas testamente tas hand om av paret Glass, Terry (Stellan Skarsgård) och Erin (Diane Lane). Det gör de gärna, som en välgärning mot sina gamla vänner Baker. Barnen flyttar in hos Terry och Erin, men ganska snart märker Ruby att allt inte står rätt till. Hon hittar brev från släktingar i papperskorgen och dokument som visar att pengar som de skulle fått har tagits om hand av Terry och Erin.

M*A*S*H

Avsnitt: UN, the night and the music

En skara FN-soldater kommer till M*A*S*H 4077 och visas runt av Potter (Harry Morgan). När de kommer till sjukhustältet så möts de av Margaret Houlihan (Loretta Swit) som blir alldeles till sig när hon får syn på den tredje av soldaterna, Per Johannsen (Dennis Holahan) från Sverige:

D2 - The mighty ducks

Laget "The Mighty Ducks" ska spela i junior-VM i ishockey under ledning av Gordon Bombay (Emilio Estevez). I en scen får vi se tavlan med de olika grupperna som lagen är indelade i samt ställningen i de matcher som spelats. Där kan vi se att Sverige har förlorat en match i grupp B och att den torde ha förlorats mot Ryssland som stoltserar med en vinst lite längre upp på tavlan.

M*A*S*H

Avsnitt: Inga

Det kommer en svensk sjuksköterska på besök i lägret och Hawkeye (Alan Alda) är upphetsad över nyheten. BJ Hunnicut (Mike Farrell) och Charles Winchester (David Ogden Stiers) kommer in i duschtältet där Hawkeye står och skrubbar sig. Han berättar nyheten för dem:

In the bedroom

Filmtiteln till trots så befinner sig inte familjen Fowler enbart i sovrummet. De befinner sig bland annat i trädgården, på begravning, i källaren och i köket. Och det är när de är i köket som filmen verkligen kommer till sin rätt. I köket finns nämligen ett kylskåp som man bör titta lite närmare på ty där sitter nämligen ett vykort med en fin, svensk flagga på.