The ranch

Avsnitt: Ain't goin' down ('til the sun comes up)

Beau Bennett (Sam Elliott) har råkat ut för en hjärtattack, vilket ger en tankeställare till hela familjen. När de samlas i hemmet och välkomnar Beau hem efter sjukhusvistelsen anklagar sonen Colt (Ashton Kutcher) sin mamma för att ha varit den som orsakade hjärtattacken. Detta eftersom hon hade varit hemma hos Beau samma dag och tjatat på honom om en massa saker som Beau egentligen inte kunde göra något åt. Mamma Maggie (Debra Winger) tar naturligtvis illa upp och stormar därifrån.

Dinner for schmucks

Tim (Paul Rudd), en chef på väg uppåt i karriären, bjuds in till ett evenemang som sker på "våningen ovanför", vilket är ett gyllene tillfälle för honom. Det är praktiskt taget en inbjudan till nästa nivå i sin karriär. Evenemanget är “middag för idioter”, en middagstillställning som varje månad arrangeras av Tims chef och där man förväntas ta med sig en idiot som sällskap. Den som bjuder med sig den största tomten vinner rätten att skryta om det och vinner de andras vördnad ett tag framöver.

Parks and recreation

Avsnitt: The bubble

Chris Traeger (Rob Lowe) och Ben Wyatt (Adam Scott) har blivit utlokaliserade till den lilla kommunen Pawnee i Indiana för att styra upp saker och ting, till kommunanställda Leslie Knopes (Amy Poehler) förtret. Chris har hur mycket energi som helst och har ständigt nya idéer. En av hans idéer är att flytta ut avdelningschefen Ron Swanson (Nick Offerman) från hans kontor och sätta honom inuti ett cirkulärt skrivbord där han kan möta och svara på kommuninvånarnas frågor. En idé som han hämtat från Sverige tydligen...

Jämna plågor

Avsnitt: A very brief encounter

Roger (Keiron Self) har separerat från sin flickvän och är väldigt deppig över detta faktum, och Janey (Daniela Denby-Ashe) försöker peppa upp honom med att säga att han snart hittar någon ny, det finns hur många som helst som skulle vilja ha honom till sin pojkvän. Lillebrorsan Michael (Gabriel Thomson) frågar då vem i hela fridens dar det skulle kunna vara, och bokstavligen tvingar Janey att säga ett namn. Och det gör hon...

Bones

Avsnitt: The truth in the lye

När rättsmedicinaren Temperance "Bones" Brennan (Emily Deschanel) får ett lik som är helt upplöst i kemikalier i ett badkar ställs de inför ett rejält svårt fall. Hon och hennes utredare får helt enkelt skilja geggan av mänsklig vävnad och kemikalier från allt annat de hittar i karet. Utöver geggan hittar de hagelkorn, en höftled i metall och en pinne av elfenben. På pinnen, som senare visar sig vara en pinne som man håller ihop ens frisyr med, finns några kinesiska tecken.

Bananas

Fielding Mellish (Woody Allen) blir hals över huvud förälskad i Nancy (Louise Lasser) och eftersom hon är väldigt politiskt aktiv så går Fielding med i demonstrationer och hjälper till vid politiska möten för att få henne att se honom. Hon berättar dock efter en stund att hon vill ha en man som inte är rädd för att peka med hela handen, att kunna leda ett helt folk. Fielding åker då till San Marcos där han går med på rebellernas sida och kämpar på deras sida. Detta engagemang slutar så småningom med att Fielding blir landets nya president och får naturligtvis Nancy i slutändan.

Yankee doodle dandy

George M. Cohan (James Cagney) sitter vid altanen på sitt lantställe när en bil med fyra ungdomar stannar för att tanka. De ser att han läser en tidning med en rubriken "Stix nix hix pix." Två av ungdomarna säger då till varandra: