Trancers

Någonstans i framtiden kutar prisjägaren Jack Deth (Tim Thomerson) runt i Los Angeles och har siktet inställt på boven Whistler (Michael Stefani). Whistler lyckas dock fly, och inte geografiskt utan i tiden och landar i året 1984. Jack skyndar efter och filmen utspelas därför i ett stundvis grått Los Angeles, komplett med hockeyfrillor, bjärta färger och våfflade frisyrer.

Nash Bridges

Avsnitt: The messenger

Joe (Cheech Marin) och hans svenska fru Inger (Caroline Lagerfelt) har beslutat att sälja en av sina bilar, sin Volvo V70, och Joe är den som ska ta hand om försäljningen. En ung tjej visar intresse för bilen och provkör den. När hon lite sexigt frågar om han kan kan tänka sig att ta över ratten så hon kan provsitta i baksätet går naturligtvis Joe med på detta. När han kliver ur för att gå runt till förarsidan så trycker hon plattan i botten och susar iväg.

Parasite

Parasite, Demi Moores debutfilm, är en standardframtidsfilm efter det stora kriget, och folk som bråkar överallt. Vi får följa Paul Dean (Robert Glaudini) som har blivit infekterad av en parasit som växer inom honom och en kvart in i filmen så tar han in på ett motell i den lilla staden Joshua. När han går från sin bil till hotellet så får man se en vägg där det är klottrat orden "Djävla arsle" eller möjligtvis "djävlar" som ett ord och "arsle" som ett annat.

Lost world

Då Dieter Stark (Peter Stormare) irrar bort sig från gruppen på ön med urtidsödlorna så blir han anfallen av en massa små, ettriga ödlor som till slut blir hans död. En stund tidigare, då han avvärjer den första ödleattacken hör man följande ord:

"Helvetes jävla helvete! Jävla fan!"