The Umbrella academy

Avsnitt: A light supper

Via avsnitten The Frankel footage, The Swedish job, The majestic 12 och Valhalla har historien kring syskonen Vanja (Ellen/Elliot Page), Alison (Emmy Raver-Lampman), Luther (Tom Hopper), Diego (David Castañeda), Kalus (Robert Sheehan) och Five (Aidan Gallagher) inkluderat såväl tidsresor tillbaks till 1960-talet, Dallas och president Kennedy, underligheter samt tre mordlystna svenskar som försöker döda sy

The Umbrella academy

Avsnitt: Valhalla

Syskonen Luther (Tom Hopper), Diego (David Castañeda) och Five (Aidan Gallagher) blir i sitt sökande efter svar på sin tidsresa i 1960-talets Dallas förföljda och attackerade av tre platinablonda herrar - Otto (Jason Bryden), Axel (Kris Holden-Ried) och Oscar (Tom Sinclair) - vars uppdrag är höljt i dunkel. Historien tog sin början i avsnittet The Frankel footage, fortsatte i The Swedish job och The majestic 12 för att leda fram hit.

The Umbrella academy

Avsnitt: The majestic 12

Syskonen i "The Umbrella Academy" har hamnat i början av 1960-talet genom en tidsresa, och via händelser i avsnitten "The Frankel footage" och "The Swedish job" förs historien framåt där tre svenska lönnmördare förföljer syskonen Vanja (Ellen/Elliot Page), Alison (Emmy Raver-Lampman), Luther (Tom Hopper), Diego (David Castañeda) och Five (Aidan Gallagher) för att döda dem.

The Umbrella academy

Avsnitt: The Swedish job

Syskonen i "The Umbrella Academy" har hamnat i början av 1960-talet genom en tidsresa, och de är inte ensamma medatt färdas genom tiden. Tre mystiska, platinablonda och mycket våldsamma män - The Swedes - är dem i hälarna. I avsnittet "The Frankel footage" får de order om att döda en av syskonen, Vanya (Ellen/Elliot Page), och de beger sig därför ut och börjar jaga rätt på henne. De hittar henne, men Vanya anar oråd och lämnar sin bil och och springer ut i ett majsfält med de svenska lönnmördarna hack i häl.

The Umbrella academy

Avsnitt: The Frankel footage

Syskonen i "The Umbrella Academy" har hamnat i början av 1960-talet genom en tidsresa, och de försöker finna varandra eftersom de hamnat i olika årtal under det aktuella decenniet. Men några andra är också på jakt efter dem - tre mystiska, tystlåtna, platinablonda och mycket våldsamma män, som visar sig vara svenskar. Dessa tre män - Otto (Jason Bryden), Axel (Kris Holden-Ried) och Oscar (Tom Sinclair) - jobbar åt Kommisionen som har i uppdrag att övervaka och korrigera felaktigheter på tidlinjen i vårt universum.

Tidspatrullen

Avsnitt: Nobel peace surprise

Tidspatrullen har i det här avsnittet siktet inställt på 1800-talets Sverige och personen i fråga är Alfred Nobel. De har en kort genomgång om detta i sin farkost:

Time trax

Avsnitt: A stranger in time

I pilotavsnittet får vi reda på hur polisen Darien Lambert (Dale Midkiff) får tillgång till den teknik som gör att han kan förflytta sig i tiden. Det är den ondskefulle vetenskapsmannen Mordecai Sahmbi (Peter Sonat) som uppfinner tekniken, och som sedan använder sig av den för att flytta brottslingar tillbaks i tiden och på så sätt ändra tidslinjer. I början av avsnittet berättas om framtiden och basen läggs för hela tv-serien:

Kate & Leopold

Kates före detta pojkvän Stuart (Liev Schreiber) är uppfinnare, och har hittat ett "tidshål" som tillåter honom att förflytta sig tillbaks i tiden. När han kommer tillbaka från ett besök i 1870-talets New York upptäcker han att han inte är ensam - med sig har han Leopold, hertig av Albany. Detta skapar naturligtvis en massa roliga scener där Leopold får lära sig vad teve, radio, bilar, höghus och flygplan är för något.